Loading...
Yoga Prenatala2021-02-11T15:02:36+00:00

Yoga Prenatala

cu Ramona Rosu

Yoga este o filozofie si practica dezvoltata si perfectionata de mii de ani ce contribuie la gasirea si mentinerea echilibrului mental si fizic. De-a lungul anilor ea a fost “promovata” de numerosi maestrii, astfel conturandu-se diferite stiluri. Noi iti propunem un program de Hatha Yoga compus din posturi ce maresc mobilitatea si rezistenta fizica. Acestea sunt asistate de un tip de respiratie profund (Ujjayi) ce poate fii de folos si la nastere.

Binecunoscuta Yoga, practica veche asiatica, este din ce in ce mai mult vehiculata si recomandata in Europa si America.

Ideea de baza a acestei practici este legata de armonizarea energiei interioare prin unele exercitii fizice recomandate zilnic. Foloseste respiratia in combinatie cu miscarile lente si naturale ale corpului astfel incat toate tensiunile organismului sa dispara.

De-a lungul timpului, “filozofia de viata” a europenilor s-a baza tot mai mult pe cercetare si descoperiri stiintifice. Cu toate ca evolutia pe aceste planuri a fost spectaculoasa, raman numeroase intrebari fara raspuns. 

Sarcina reprezinta o etapa deosebita cu implicatii fizice si cu importante schimbari psihice si spirituale.

Plecand de la simplul fapt ca dintr-o data nu mai folosesti formularea “eu”, ci “noi”, realizam ca totul s-a schimbat.

Psihologii sustin faptul ca fiecare dintre noi detine un anume “bagaj informational” reprezentat de amintiri din timpul vietii intrauterine constientizate sau nu, scoase la lumina mai mult sau mai putin. Singura legatura dintre copil si lumea exterioara (sursa de evenimente “memorabile”) este reprezentata de mama – femeia insarcinata. Fiecare experienta si stare emotionala traita de mama este transmisa catre copil, de la stress, la teama si pana la exaltare, fericire si bucurie. Asadar, este extrem de important ca starea de spirit in timpul sarcinii sa fie pozitiva si calma, obiective indeplinite de Yoga.

Prin Yoga realizam o armonizare interioara, se calmeaza tumultul cotidian si aducem o noua perspectiva intregului proces. In timpul vietii intrauterine, copilul este mare consumator de oxigen si tu esti singura persoana in masura sa i-l oferi. Daca in alte orase ale lumii Yoga pentru sarcina este deja un lucru normal, iata ca si in Brasov poti experimenta aceasta varianta. Incearca sa te documentezi bine in timpul sarcinii (vorbeste cu specialistii) pentru ca la nastere sa fii in masura sa iti asculti organismul si sa lasi instinctul matern sa-si urmeze calea intelegand tot si de ce.

Tarife:

– 1 clasa – 40 lei

– abonamentul de 4 sedinte – 145 lei, valabil 30 zile calendaristice

– abonamentul de 10 sedinte – 320 lei, valabil 45 zile calendaristice

Vezi Tarife

Pentru participarea la clasele de gimnastica, dans si yoga prenatala este necesar acordul medicului ginecolog!!! 

Este necesara inscrierea in calendarul de programari: https://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/inscrieri
Plata abonamentelor si a cursurilor se achita prin transfer inter/bancar in contul societatii  SC Souplesse & Sante Club SRL , reprezentata prin Ramona Rosu,
Cont: RO06INGB0000999909631836 Bancă: ING Bank, in baza facturii primite prin e-mail.
Gimnastica gravide Brasov cu Ramona Rosu – Fiziokinetoterapeut, Educator prenatal Lamaze si Doula, membra a Asociatiei pentru Alaptare
Inscrie-te aici!

Formular de contact

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Numar telefon:*

  Mesaj:

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Articole Recente